Groene oase in de stad: wonen in Motown Parc in Brussel

Laten we eens kijken wat dit unieke woonproject te bieden heeft.

Groen wonen in Brussel

Wonen in een stad als Brussel en toch genieten van een rustige, groene omgeving? Bij Motown Parc kan het. Je woont letterlijk in het prachtig Scheutbospark, geklasseerd Natura 2000, aan het einde van twee doodlopende rustige straatjes. Je kijk uit over het prachtig park en voelt het alsof je midden in de natuur leeft, terwijl je toch overal dichtbij bent. Dit is ideaal voor wie houdt van groen maar niet ver van het stadscentrum wil wonen.

 

Perfecte mobiliteit

Hoewel je geniet van een groene woonomgeving, is Motown Parc uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

  • Openbaar vervoer: De nabijheid van tram-, bus- en metrohaltes zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk door de stad kunt reizen. Je bent altijd dicht bij je werk, school of favoriete uitgaansgelegenheden.
  • Te voet: op wandelafstand heb je een grote supermarkt, scholen en restaurantjes.
  • Parkeermogelijkheden: Voor bewoners die de voorkeur geven aan de auto, biedt Motown Parc ondergrondse parkeergelegenheid. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over een parkeerplek.
  • Met de fiets : wie de fiets verkiest vindt in het project een grote comfortable en beveiligde fietsparking.
  • Nabijheid van de ring: De ring van Brussel ligt op slechts enkele minuten afstand, wat snelle toegang biedt tot andere delen van België en de omliggende landen.
  • Treinstations: Je bent slechts 15 minuten verwijderd van Brussel-Zuid (Gare du Midi), het belangrijkste treinstation van de stad. Dit maakt het eenvoudig om nationale en internationale reizen te maken.
  • Grote Markt: In slechts 15 minuten ben je bij de Grote Markt, het hart van Brussel. Hier kun je genieten van historische bezienswaardigheden, winkels en restaurants.

De voordelen van groen wonen

Groen wonen biedt tal van voordelen voor je gezondheid en welzijn. Het leven in de buurt van een park vermindert stress, verbetert de luchtkwaliteit en biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Of je nu een ochtendwandeling maakt, een boek leest op een bankje of een picknick organiseert, de groene omgeving van Motown Parc verrijkt je dagelijks leven.

Groen en stedelijk: het beste van twee werelden

Wat Motown Parc echt uniek maakt, is de perfecte balans tussen een woonomgeving in de natuur en toch in de stad. Je geniet van perfecte rust, maar bent toch dicht bij alles wat Brussel te bieden heeft. 

De bekende Portugese architect André Campos heeft hierin inspiratie gezocht om een architecturaal juweel te tekenen in harmonie met het adembenemende Scheutbospark.

Als je dus op zoek bent naar een magnifiek appartement met zicht op het Scheutbospark, in Brussel, dan is Motown Parc de perfecte keuze. Hier vind je de rust van de natuur en de dynamiek van de stad.